Ustvarjalnica cekinov

Unikatne čokoladne lizike so edini slovenski čokoladni izdelek, ki se ponaša s certifikatom kakovosti “Rokodelstvo Art & Craft Slovenija” (8761-01/17). Narejene iz prvovrstne temne, mlečne in bele čokolade Cacao Barry®, ki jih lahko združite v poljubne kombinacije. Obarvane zgolj in samo z naravnimi barvili, in sicer acerolo, aronijo, goji jagodami, malino, rdečo peso in zelenim čajem. Cena za kos: 2 EUR.

Unikatne čokoladne lizike so prvovrstna izbira za personalizirana darila in zahvale, poročne konfetke, označevanje sedežnega reda na praznovanjih, čokoladne medalje, sladke okraske za božično jelko … ali pa za prefinjeno razvajenje v vseh letnih časih.

Unikatna čokoladna lizika iz 70 % temne čokolade, primerna tako za vegetarijance kot vegane. Cena lizike v darilni škatlici: 3,90 EUR.

“Jumbo” lizika v darilni škatlici, ki sva jo posebej za unikatne čokoladne lizike razvila skupaj s slovenskim oblikovalcem, delujočim pod blagovno znamko Umetnost skozi karton. Cena: 10 EUR.

Unikatne čokoladne lizike so vam na voljo na enajstih prodajnih mestih: Destinacijska trgovina ARTmijeMAR, Domača štacuna, Izletniška kmetija Pri Minki, Kavarna Hiša, Krajček, Stari grad Celje, Terme Dobrna, Trgovinca, Zelena točka, Zlata ptička … Lahko pa jih seveda naročite neposredno pri meni.

Ročno poslikane lesene kocke z motivi domačih živali spodbujajo in krepijo miselno aktivnost vaših najmlajših, obenem pa so odličen didaktični pripomoček za zaznavanje in prepoznavanje kombinacij toplo-hladnih kontrastov. Narejene iz domačega lesa in pobarvane s posebnimi barvami za igrače so kocke v celoti slovenski izdelek. Cena: 75 EUR.

Z nadaljevanjem pregledovanja strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Da bi bilo pregledovanje spletne strani uporabniku čimbolj prijazno, spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem pregledovanja strani se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri