Ustvarjalnica cekinov

Unikatne čokoladne lizike so edini slovenski čokoladni izdelek, ki se ponaša s certifikatom kakovosti “Rokodelstvo Art & Craft Slovenija” (8761-01/17). Narejene iz izbrane temne, mlečne in bele čokolade Cacao Barry® so sedaj na voljo tudi v kombinaciji z ruby čokolado. Unikatne čokoladne lizike so obarvane zgolj z naravnimi barvili, in sicer aronijo, malino, rdečo peso in zelenim čajem, ki še dodatno popestrijo že tako prefinjen okus prvovrstne francoske in belgijske čokolade. Cena za kos: 2,50 EUR.

Unikatne čokoladne lizike so prvovrstna izbira za poslovna darila, personalizirane čestitke za rojstni dan, poročne konfetke, označevanje sedežnega reda na praznovanjih, čokoladne medalje na športnih tekmovanjih, sladke okraske na novoletni jelki … ali pa za prefinjeno razvajenje v vseh letnih časih.

Unikatna čokoladna lizika iz 70 % temne čokolade, primerna tako za vegetarijance kot vegane. Cena lizike v darilni škatlici: 4,90 EUR.

“Jumbo” lizika v darilni škatlici, ki sva jo posebej za Unikatne čokoladne lizike razvila skupaj s slovenskim oblikovalcem, delujočim pod blagovno znamko Umetnost skozi karton. Cena: 12 EUR.

Leseni pladnji z izvirnimi ilustracijami popestrijo vaš dom in razveselijo goste vseh starosti. Nanje lahko postavite kavo ali rogljičke, sokove in prigrizke, če se kaj razlije, pa jih brez težav obrišete. Obrnjeni na hrbtno stran pa vam obenem služijo kot ličen podstavek. V celoti slovenski izdelek. Cena: 85 EUR.


Ročno poslikane lesene kocke z motivi domačih živali spodbujajo in krepijo miselno aktivnost vaših najmlajših, obenem pa so odličen didaktični pripomoček za zaznavanje in prepoznavanje kombinacij toplo-hladnih kontrastov. Narejene iz domačega lesa in pobarvane s posebnimi barvami za igrače so kocke v celoti slovenski izdelek. Cena: 75 EUR.

Z nadaljevanjem pregledovanja strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Da bi bilo pregledovanje spletne strani uporabniku čimbolj prijazno, spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem pregledovanja strani se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri